Get Adobe Flash player

Kedves Ismerősök!

 

A KOMÉTA 8. Farsangi Félmaraton iránt érdeklődők zöme idén is két vagy három napra jön Kaposvárra! Nagyon helyes, ezért utánajártam a lehetséges legjobb szállásoknak:

 

Kapos Hotel – Kaposvár, Kossuth tér (a rajt és a cél helyszíne). Kedvezményes árajánlattal várnak Benneteket. Nagyon kedvező napi parkolási díjjal és a verseny után a saját szobádban való öltözés lehetőségével. Reggelivel és kiváló konyhával.

A foglaláskor, a kedvezményes árért jelezzétek a „Péter Attila vendége” kódot. Érdeklődni és szobát foglalni lehet a következő elérhetőségek valamelyikén e-mail: info@kaposhotel.hu és telefon: +36/82/510-279. Nézzétek meg a szállodát a neten: www.kaposhotel.hu

 

Pergola Vendégház és PRESTIGE Apartman - Kaposvár, Ady Endre utca 15. és 9. Luxus a belvárosban. A rajt és cél helyszínétől 150-200 méterre. Reggelivel a La Pergola étteremben. A foglaláskor jelezzétek, hogy a félmaratonra jöttök, mert kedvezményes ár kapható. Elérhetőségek: info@pergolahaz.hu, és +36/82/411-130. www.pergolahaz.hu és www.prestigeapartman.hu

 

Deseda Panzió – Kaposvár, Kemping u. 47. (a Kaposvár-Toponár városrészben, ahol én is lakom, közel a Deseda tóhoz, ahhoz a kerékpárúthoz, ahol majdnem minden kaposvári futó edz). Családias a hangulat, tökéletes a nyugalom. Reggelivel. Ingyenes őrzött parkoló. Többféle szoba, apartmanok akár családoknak is! Ha hivatkoztok rám nem fog ártani! Kedvezmények nagyobb létszám és több éjszaka esetén.

Írjatok e-mailt a deseda@desedapanzio.hu címre vagy kérdezzetek az információs telefonon: +36/30/298-0-298. Nézzétek meg a neten: www.desedapanzio.hu

 

Klebelsberg Kollégium – Kaposvár, Álmos vezér u. 1. Városunk legújabb középiskolás kollégiuma, 4 ágyas szobákkal, 2 szobánként fürdővel. Nagy, ingyenes parkoló az épület mellett. A szállás 3500 Ft/fő. Ez már az IFA-t is tartalmazza. Ezt a szállást nálam kell e-mailben foglalni (petiatti@gmail.com) és előre átutalással fizetni a következő számlára: 11773432-03787289 (vigyázz ez NEM a nevezési díj számla!)

 

A hivatalos hotel és panzió foglalását Nektek kell intézni!

 

SZÍNHÁZ! SZÍNHÁZ! SZÍNHÁZ!

 

Csiky Gergely Színház - az Agóra épületében a felújítás időtartama alatt!

 

2018. február 3. 19.oo  Cabaret - musical ( nagyszínpad) jegyár csak nektek: 2 ooo ft./ fő

Írj egy e-mailt és küldd a pénzt a kollégiumnál megadott számlaszámra!

                            

1931, Berlin, Kit Kat Klub. Odakint már a nácik dáridóznak, idebenn, a klubban folyamatos „kabaré”: örök éjszaka és szabadság, szerelem és ártatlan bujaság… Itt találkozik a magányos, fiatal író és a Nő, az igazi.

CABARET

Szövegkönyv: JOE MASTEROFF

Zene: JOHN KANDER Dalszöveg: FRED EBB

John Van Druten és Christopher Isherwood elbeszélései alapján

Fordította: Baráthy György 

- musical -

Konferanszié: Vati Tamás
Cliff Bradshaw: Mohácsi Norbert
Sally Bowles: Mikecz Estilla
Schneider asszony: Nyári Szilvia
Schultz úr: Kalmár Tamás
Schatzie Kost: Roehnelt Zsuzsanna
Ernst Ludwig: Sarkadi Kiss János
Max: György-Rózsa Sándor m.v.
RosieNémeth Veronika
Lulu: Molnár Mónika
Texas: Gulyás Anna
Fritzie: Samantha Kettle
Helga: Hasznos Dóra
Bobby: Krausz Gergő
FrankyZambrzycki Ádám
Victor: Gombai Szabolcs
Hans: Krizsán Dániel / Frigy Ádám
Hermann: Vislóczki Szabolcs
Pultosnő: Tóth Molnár Ildikó

Zenekar: 7 fő

Zenei vezető: Faragó Béla
Jelmeztervező: Berzsenyi Krisztina
Korrepetitor: Barabás Edit
Világítástervező: Memlaur Imre
Ügyelő: Kopácsi Adrián 

Koreográfus asszisztens:Vislóczki Szabolcs
Díszlettervező: Cziegler Balázs
Szcenikai vezető: Szalai József
Súgó: Csorba Mari
Segédrendező: Szigethy Brigitta 

 

 

 

 

 

RENDEZŐ-KOREOGRÁFUS: BOZSIK YVETTE

Ebben az évben lehetőség van arra, hogy ugyanezen az estén, ugyanazon a helyszínen a STÚDIÓBAN játszott darabot is lehet választani:

19.oo Könnyek nélkül - stúdió előadás   jegyár csak nektek: 1 5oo ft./fő

zenés est

 

Muráti Lili. Róla szól a történet. Az egyik legszebb és legnépszerűbb színésznőről. És arról a kalandos életútról, mely úton mennyet és poklot bejárt. Bálvány volt, itthon is, Spanyolországban is, ahová 1945 után a sors vetette.
Játssza:Varga Zsuzsanna

 

Tisztelettel, szeretettel és barátsággal:

 

Péter Attila